happydeadfriendpp.jpg   Szerintem, sokak örömére, ma a Happy Dead Friendshez tartozó pályacsomagot ajánlom nektek. A csomagban, első pillantásra, 60 olyan pálya van, amiket a játékosok készítettek. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy először az alapjátékot próbálja ki, mert ebben a kiegészítőben csak egy rövidke emlékeztető kapott helyet. És ha már emlékeztetőről van szó, akkor nagy vonalakban leírom én is a játék lényegét: Arról van szó, hogy az élőholtak magányosak, és ezért szeretnék megfogni egymás kezét, kivételt képeznek a "frankensteinek", akik a magányt szeretik.
   A játékról alkotott véleményem nem változott, a zene, a grafika és az alapötlet is jó. Talán csak a nehézségi szint lett magasabb a "kényelmesnél".

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr514679631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása