Takeover

2012.09.17. 12:00

takeover.jpg   Azt hiszem a Takeover történetére felesleges túl sok szót fecsérelnem. Tömören összefoglalva egy régen egységes birodalmat kell újraegyesítenünk rengeteg harc árán. A játék a gyakorlatban úgy zajlik, hogy különböző egységeket vásárolhatunk a várainkban, tornyainkban és ezeket a katonákat ráküldhetjük az ellenségeinkre. A csapatok száma limitálva van, de ezt a korlátot kitolhatjuk tanyák építésével. Annyiban bonyolult a helyzet, hogy a szabad építési területekre nem csak tanyát, hanem bányát és obeliszket(?) is építhetünk. Értelemszerűen a bánya az arany miatt, az obeliszk pedig a mana miatt fontos.
   A játék mind grafikailag, mind zeneileg rendben van. Aki szeretné fejlesztésekkel is befolyásolhatja a "sorsát", de csak két pálya között. A játék legnagyobb hibájának azt tartom, hogy nem elég pörgős. Hiába nyomtam be a "gyorsítás gombot" nem lett sokkal jobb a helyzet. Persze ezt a problémát orvosolja, hogy a pályák egyre jobban nehezednek, de nem biztos, hogy mindenkinek lesz türelme vagy ideje kivárni.

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr674780413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása