Ten Castle

2012.08.20. 12:00

tencastle.jpg   A Ten Castle egy hagyományos puzzel játék, amiben lehetőségünk van 10 várat kirakni, akár háromszor is. Most kérdezhetitek, hogy mi értelme 3-szor is kirakni egy puzzlet, nos, azért, mert 3 játékmód van a játékban. Az első, a valóban hagyományos játék, amiben a darabok a pályák számával nőnek. A második ugyan az, mint az első, de időre kell kirakni a képet. A harmadik módot csak a ráérőknek vagy a kirakósok szerelmeseinek ajánlom, mert már az első képet is 256 darabból kell összerakni.
   Azt hiszem nagyon nem kell elemeznem a játékot. A zene és a grafika elviselhető, de nem kimagasló. Annyit jegyeznék még meg, hogy én nem nagyon szeretem az ilyen játékokat, tehát a 1.5-ös pontszám "torz" lehet.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr544721123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása