StickyLinky

2012.09.11. 12:00

stickylinky.jpg   A StickyLinky egy egyszerű, felüdítő logikai játék. Annyi a feladatunk, hogy megadott számú nagyobb teremtményt gyűjtsünk össze. A nagyobb teremtményeket a (min. 5 db) kisebbek összevonásával lehet létrehozni. A játék akár időre is mehetne, de a készítők a másik járható utat választották, vagyis hogy  a kattintások számának a limitálásával nehezítették meg a dolgunkat. A pályák előrehaladtával megjelennek a lefagyasztott, a buborékba zárt vagy más különleges lények is.
   Szeretem, amikor egy sablonos játékot, ötletet sikerül a készítőknek kreativitással és eredetiséggel fűszerezniük, tehát szeretem ezt a játékot. Beárnyékolja az idillt az idegesítő zene és a kicsit könnyű játékmenet, de összességében tényleg nem rossz játék.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr94764246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása