Politricks

2012.08.27. 12:00

politricks.jpg   A Politricks egy új megoldást prezentál a nemzeti adósság rendezésére. Ez a játék azt tanácsolja, hogy fogjunk egy bikát, egy politikust, egy ugrálóbotot és úgy kombináljuk, hogy a politikusnak adjuk az ugrálóbotot és a bika pedig öklelje fel a politikust. Miközben a politikus repül, ugrál pénzt gyűjthet. Persze érdemes előbbre tekinteni és eleinte a gyűjtögetett pénzből fejlesztéseket vásárolni.
   A játék legnagyobb hibájának azt tartom, hogy a környezet egyáltalán nem változik és nincsenek benne részsikerek. Szerintem tovább kellett volna fűzni az amerikai vonalat (Obama, Charging Bull) és mondjuk gazdagabb vagy szegényebb kerületeket, államok jellemzőivel színesíteni a játékot.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (3,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr1004730889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása