Knightmare Tower

2012.09.04. 12:00

knightmaretower.jpg   A mai játék egy elkeseredett király, elkeseredett "lépéseit" dolgozza fel. Szegény királlyal az történt, hogy mind a 10 lányát elrabolták és egy toronyba zárták. A királynak nincs más választása, mint, hogy megkérje legjobb lovagját, hogy törjön be az ördögi toronyba és szabadítsa ki a lányait. Az ördögi jelző, azért indokolt, mert a tornyot rengeteg szörnyeteg őrzi. Hiú ábránd, ha azt hiszitek, hogy első próbálkozásra teljesíthetitek a feladatot, ennek a fő oka, hogy a kilövésünk után láva kezdi megtölteni a tornyot. Minden próbálkozás után fejleszthetjük felszereléseinket, képességeinket és mérgeket is vehetünk.
   Szerintem megfelelő arányban keverednek a sablonos és az eredeti ötletek a Knightmare Towerben. Jól oldották meg a készítők azt is, hogy pörgős és változatos legyen a játék.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr654747689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása