Trafficator 2

2012.08.30. 12:38

trafficator.jpg   Még a mobilok hőskorában volt egy mobil játék, ami nagyon hasonlított a Trafficator 2-re. Abban a jelzőlámpákat kapcsolgathattuk, ebben az autókat állíthatjuk meg és indíthatjuk el. Figyelnünk kell, hogy egy úton csak 5 autó várakozhat. És a járókelőkre is ügyelni kell, de ne aggódjatok, mert ezt a játékot nem Budapestről mintázták, ahol egy 80 éves öreg néni 4 db "szakadjmeg" szatyorral szalad át a 4 sávos úton. Ebben a játékban a gyalogosok csak a zebrán mennek át. A sima autókon, kamionokon kívül szerepel még a játékban rendőrautó és mentő is, ezeket nem lehet megállítani.
   Engem nem igazán fogott meg a játék, lehet, hogy csak nem az én stílusom, de nem... Én kapásból mindenkinek azt ajánlom, hogy az option menüben állítsátok át a nehézségi szintet minimum "normal"-ra, mert különben még minimális izgalom sem lesz a játékban.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr714729882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása