Planet Juicer

2012.08.14. 12:00

planetjuicer.jpg   A Planet Juicer azok álmát váltja valóra, akik végre egyszer a megszállók oldalán szeretnének harcolni. Persze már érdemes most tisztázni, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mert hiába jobbak a fegyvereink, az őslakók elszántan harcolnak a bolygójukért. Sokan kérdezhetik, hogy miért kell megtámadni primitív élőlények bolygóit. Nos mondhatnám azt, hogy az elnyomó rezsimek megbuktatásáért, de a valódi okokat a bolygók belsejében kell keresni. Fogadni merek, hogy senki nem gondolná, hogy a bolygók magjaiból isteni üdítőt lehet készíteni. Ahogy a legtöbb játékban lenni szokott minden megölt ellenségért pénzt kapunk, amikből kutatásokra és fejlesztésekre költhetünk.
   Nem a Planet Juicer fogja megújítani ezt a játékkategóriát, de negatívan sem lóg ki a sorból. Minden megvan benne, ami egy ilyen játékhoz kell: változatos egységek, sok fejlesztési lehetőség és egyre nehezedő pályák.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr194702513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása