Snowball

2011.12.23. 12:00

snowball.JPG_589x437

A Snowball egy extrém bowling játék. A hegy tetejéről indulunk egy császárpingvinnel, aki pedig egy hógolyón áll. A hegyről legurulva felvehetünk gyorsító villámot, növelő szérumot és sérthetetlenséget adó hópelyhet is. Ha belemegyünk egy hó buckába, akkor nőni fog a hógolyónk,és ha kőnek megyünk, akkor vagy szét esik vagy kisebb lesz a hógolyónk. A játék lényege mégis a pálya végén van, mert az oroszlánfókák azt hiszik, hogy a nevük feljogosítja őket az uralkodásra, ezért meg kell mutatni, hogy a császárok és nem a királyok uralkodnak a Jégföldön. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy mindig le kell döntenünk adott számú fókát a tovább jutáshoz.
A játék érdekes, és ha csak időre kéne lejutni a hegyről, akkor egy jó játék lenne, de őszintén bevallom háromnál több fokát nem sikerült soha ledöntenem.
Szerintem: 10/6,5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr203477780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása