Fruit Defense

2012.08.17. 12:00

fruitdefense.jpg   A Fruit Defense egy elég pofátlan nyúlás vagy újrafelhasználása a Plant vs. Zombies-nak. Kisebb dolgokban van eltérés, de még az alapsztori is hasonló: Meg kell védenünk a kertünket a kártevő lényektől. A védelemhez növényeket használhatunk fel és az ellenséges élőlények pedig főleg állatok. Akkor kezdtem el igazán gondolkodóba esni, amikor az alapellenségünkre (csiga), továbbfejlesztéseként, egy bója került és erősebbé tették.
   A  játék közben az a hétköznapi eset jutott eszembe, amikor egy diák lemásolja a padtársa dolgozatát, de úgy, hogy néhány szót kicserél, felcserél. De hiába minden változtatás és furfang, mindenki tudja, hogy kiről másolta. Jó, elismerem sok olyan játékot lehet fellelni, ami hasonlít egy sikeres játékra. Most, ezen a héten is volt egy hasonló, de abban csak a szűken vett alapötletet és néhány játékelemet használtak fel újra a készítők.
   Egyébként a játék tűrhető. 4 játékmód közül is választhatunk, de 3 (Arcade, Hacked, Madness) ezek közül nagyon hasonló. A negyedikben (Survival) már minden fel van oldva és a túlélésért kell csak küzdenünk.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr234714672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása