Pheus and Mor

2012.09.24. 12:00

pheusandmor.jpg   A ma játékban egy kutyát és egy kis fiút kell eljuttatnunk minden pályán egy ajtóhoz. A pályákon sok akadály található és a legtöbbet csak kettejük együttműködésével győzhetjük le. A főszereplőink képességei eltérőek. A fiú fürgébb és nagyobbakat tud ugrani. A kutya lomhább, de erősebb és tud úszni is. A játék történetét szép lassan adagolva kulcs képekben kapjuk meg a pályák előre haladtával.
   A Pheus and Mor-hoz hasonló játékokkal, már itt a blogon is többször találkozhattatok, de ilyen széppel és igényessel még biztosan nem. Aztán egyszer csak, számomra érthetetlen módon, átvált az egész, ilyen árnyjátékszerű grafikára... Amikor ez megtörténik a játék teljesen visszasüllyed az átlagos kategóriába, mert a grafikán kívül nem sok eredeti ötlettel találkozhatunk játék közben.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr684797253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása