Sky Garden

2012.08.09. 12:00

skygarden.jpg   A Sky Gardenben az a feladatunk, hogy minden fát vízzé alakítsunk át. Ne kérdezzétek miért. (Talán a körforgás miatt.) A játék nehézsége abban rejlik, hogy egy kifejlett fa nem kerülhet víz alá, csak kattintásra, ellenben a facsemetéket először érintenie kell a víznek, hogy felnőhessenek. A játékban szerepel még jég és láva is. A jéggel nem nagyon kell foglalkozni, csak úgy működik mint egy gát. A lávával már más a helyzet, mert az minden fa eltüntetése után növekszik, de nem érheti el a növényeinket.
   A Sky Gardent főleg az próbálja ki, aki egy nyugis, helyenként nehéz logikai játékra vágyik. Ebből a játékból hiányzik valami, ami megfogná az embert. Jól eljátszottam vele meg minden, de 2 hét múlva már emlékezni sem fogok rá. Egyébként a zene sem és grafika sem korszak alkotó, de igényesek.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (3,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr724699579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása