Wake up the Box 4

2012.05.24. 14:00

wakeup4.jpg   Mára a Wake up the Box 4. részét ajánlom figyelmetekbe. A készítők változtattak a játékon. Már nem a megadott faelemeket kell úgy összekapcsolni, hogy a doboz felébredjen, hanem saját magunknak kell megrajzolnunk a szükséges elemeket.
   Ezeket a rajzos játékokat én több okból sem szeretem. Először is, a pályák nagy részének üresnek kell maradni, mert a rajzoláshoz kell a hely. A második problémám hogy ezek a játékok eléggé egyhangúak, egész egyszerűen azért, mert az emberek többsége nem Picasso, tehát az egyszerű alakzatokon kívül mást nem tud rajzolni. Emiatt a két ok miatt, minden kimaradt, amit az előzőben szerettem. Nincsenek jópofa helyszínek, ötletes megoldások. Abszolút középszerű játék lett így.

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr724543459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása