Jailbreakers

2012.03.10. 12:00

jailbreakers.jpg   A Jailbreakersben egy high-tech börtönből kell kiszabadulnunk. Azért mondom, hogy high-tech, mert őrök helyett lézerek vigyáznak a rabokra. A készítők nem kedveskedtek történettel, ezért csak azt tudom mondani, hogy egy rabnak kell segítenünk a kijutásban. A játékban a főakadályok a mozgó, forgó lézerek, de nehezítésképpen ki kell szabadítanunk több rabtársunkat is és idő korlát is van.
   A zenét 2 pálya után lenémítottam a hangeffektekkel együtt. A grafika nem rossz, de a madár távlat miatt nem sok részletre kellet odafigyelniük a készítőknek. Én a 11. pályáig játszottam a játékkal és addig elég könnyű volt, szóval inkább csak egy röpke pihentető játéknak ajánlanám. 

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr164299400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása