civilizationswar.jpg   A Civilization Wars - Ice Legend egy bázis elfoglalós játék. A Civilization Wars talán a legelső volt a műfajban, de az biztos, hogy az egyik legrégebbi. A lényeg, mint minden hasonló játékban, az ellenfél összes bázisát el kell foglalni. A csapatokat bázistól bázisig lehet mozgatni. A győzelem eléréséhez varázslatokat is felhasználhatunk.
   Megfelelő játék egy hosszabb időtöltéshez is. Senkit ne tántorítson el a szörnyű bevezető videó, a játék annál azért szebb és igényesebb. Zene nincs és sajnos a grafika sem sokat változott a korábbi játék óta. Pozitívum a többfajta játékmód és hogy rengeteg tulajdonságot fejleszthetünk. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy ugyan van tutorial, de nem túl részletes, tehát az első rész kipróbálása erősen ajánlott.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr264162441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása