Back to Alien Party

2012.01.30. 12:00

backtoAlien.JPG_754x557

            Már rég volt a blogon "juss minél messzebb" játék, ezért mára a Back to Alien Party ajánlom nektek. Arról szól, hogy három idegen eljött a földre egy kicsit piálni, de csak ketten mentek el. A harmadik pedig másnap reggel haza akar jutni. Minden kötelező elem, vagyis az érmék, a bolt, a medálok, a madarak stb. megtalálható a játékban. A grafikája és zenéje is inkább jó, mint rossz. Összességében nem egy nagy durranás, de hétfőre pont jó.
Szerintem: 10/7,5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr543975598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.01.31. 00:00:16

Ez egy teljesen jó játék. Nincs ugyan benne semmi extra, de jó a grafika, a zene, a hangulat, és jól játszható. Én nem tudtam letenni, míg végig nem vittem - kevés játékkal vagyok így.
Ha lehetne pontozni, helyből 10-est adnék már az űrlény feje miatt is. Az valami fenomenális. Az a poén, hogy pont ugyanilyen feje volt a seregben (sorkatonai szolg.) a raktárosunknak (törzszászlós volt). Ő szokta kiadni a parancsot takarodókor, ízes palócos tájszólással:
"Ámberek! Fákszés lesz!"
("fákszés" = "lefekvés")
:DD

pfpf 2012.01.31. 09:20:50

Hát, ha fele olyan vicces volt a feje mint amilyennek elképzelem, akkor már volt egy kicsi szórakozás a szolgálatban. :D
süti beállítások módosítása