Enigmata: Stellar War

2012.05.30. 12:00

stellarwar.jpg   A sci-fi filmek és könyvek nagy hányada szól egy ellenséges faj inváziójáról, támadásáról. A Stellar Warban is erről van szó, de a támadás olyan nagy mértékű, hogy az egész galaxis veszélyben van. Nincs más választása tehát az embereknek(?), mint egy űrbázist telepakolni lézerekkel, rakétakilövőkkel stb és szembeszállni az ellenséggel. A játékban az ellenségen kívül :) szinte mindent lehet fejleszteni. Fejleszthetjük általánosságban a támadást védekezést stb. Fejlsztehetjük még a tornyokat és a fejlesztéseiket is fejleszthetjük. Vehetünk kiegészítő tulajdonságokat a bázisnak is (aknák, gyógyító lövedék, pajzs labdák), ezek úgy működnek, mint egy középkori játékban a varázslatok. Ezeket a "varázslatokat" bal kattintással az űrben lehet előhozni, és igen, természetesen fejleszteni is lehet őket
   Az Enigmata: Stellar War, abban biztos különbözik a többi tower defense játéktól, hogy itt nem a "tornyok" megvétele kerül pénzbe, hanem a férőhelyek számának növelése és az új egységek kifejlesztése. Eltérés még, hogy a tornyokat bárhova lerakhatjuk és bármikor áthelyezhetjük őket. A zene és a látvány rendben van, de ezekkel a sok fejlesztésekkel a játék néha kaotikussá válik.

Ui.: A nem használt egységeket bal oldalon a Unit Bankba pakolhatjuk be.

Szerintem: (4/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr484554285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása