Burrito Bison Revenge

2012.02.29. 12:00

bisonrevenge_1.jpg    Burrito Bison visszatér. Muszáj neki, mert a pénztárcáját cukorka országban hagyta. Ezért aztán hiába jutott ki a pankrátorunk az első részben, ideje visszatérni a pénztárcáért és közben egy pár gumimacit szétnyomni. Ebben az új részben még több mindent fejleszthetünk, van 120 db új kihívás és egy-két új maci is a játékban.
   A játék nem a könnyebb fajtából való. Rendesen meg kell küzdenünk az előre haladásért. Kicsit felfrissítették a helyszíneket, de a szereplők nem változtak (külsőleg). Ez egyébként logikailag érthető, mert hősünk azonnal visszamegy, amint észreveszi, hogy nincs meg a pénztárcája. A menü sem sokat változott, talán egy kicsit rendezettebb lett. Akinek tetszett az első rész annak ez is fog, de túl sok változást ne várjon.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr364219934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása