Elemental Balance

2012.07.16. 12:00

elementbalance.jpg   Az Elemental Balance egy ügyességi, logikai játék, amit a négy elem témája köré építettek. Az alapfeladat, környezet a tűzhöz kapcsolódik: A fából készült tárgyakat bombák segítségével el kell juttatni a lángokhoz, hogy meggyulladjanak. A 13. pályától (levegő) ez a feladat azzal módosul, hogy a tárgyak lebegnek a levegőben. A 25. pályától (víz) a fa elemeket (még mindig) a tűzbe, a fém idomokat a vízbe kell belelökni. Az utolsó 12 pálya (föld) nagyon hasonlít az első 12-re, csak az a különbség, hogy a bombákat időzítenünk kell.
   Szerintem alapvetően kreatívan, jól csinálták meg a játékot, talán csak a föld elemet tehették volna érdekesebbé növényekkel, mocsarakkal. Egy kicsit nagyobb probléma, hogy még a legnehezebbnek szánt pályák is egyértelműek, könnyűek.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr844657482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása