Flooded Village

2012.07.09. 12:00

floodedVillage.jpg   A múlt heti akció dömping után, ma átevickélünk a logikai játékok területére. A Flooded Villageben nem más a dolgunk, mint hogy elárasszuk a falut. (Ki gondolta volna?) Úgy kell eltüntetni, elővarázsolni a homokkockákat, hogy a víz a növények mellett és a kalóz/kapitány alatt folyjon el. Továbbá víz nem érheti a falu lakóit. A játék előrehaladtával bejön a képbe a tél, illetve a jég. Ha a víz a jeges kockákhoz ér akkor megfagy és azok is megfagynak akiket érint a víz. A növények esetében nem baj, ha jegesek lesznek, de az embereket nem szabad lefagyasztani. Aztán még később a játék szereplőivé válnak a váltók, ezekkel a vizet lehet terelgetni, elzárni. Az negyedik szakasztól már "teleportokkal" is operálnunk kell majd.
   Azt hiszem, hogy aki egy szórakoztató, ötletes, logikai játékra vágyik, az a Flooded Villageben megtalálhatja a számítását. Engem megvett kilóra. A grafikája, zenéje, alapötlete nagyon jó, és amikor  már kezdene unalmassá válni a játék mindig bejön valami újdonság. A pályák is pont elég nehezek, nem kell félóra egy pálya megoldásához, de azért félperc sem elég hozzá.

Szerintem: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr884637247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása