Relic of War

2012.06.06. 12:00

relicwar.jpg   A  Relic of War története mindjárt azzal kezdődik, hogy a háború nem ért véget 1945-ben, mert a nácik hozzájutottak egy ereklyéhez. Az ereklye miatt már Amerikában folyik a harc, de semmi baj, mert mi itt vagyunk és még megnyerhetjük a háborút, zseniális taktikai képességeink által... vagy valami ilyesmi.
   A háborúban harcolhatunk a tengelyhatalmak és a szövetségesek ellen is. A gyakorlatban úgy történik a harc, hogy csoportokat/embereket kell "toboroznunk" az ellenség bázisának a lerombolásához. Támogathatjuk az egységeinket napalmmal, légi támogatással, medvecsapdával stb. A harcban szerzett kitüntetésekből feloldhatunk újabb egységeket, támogatási módszereket és fejleszthetjük a hadseregünket is.
   Az az igazság, hogy én untam a játékot, hiába van tele akcióval, az egész játék lassú. Persze jön az ellenség és akkor gyorsan kell reagálni, de túl hosszúak a pályák és szinte semmit nem kell csinálnunk a játék közben.

Ui.:Engem egy pár játékelem a Necronator 2-re emlékeztet, de lehet, hogy csak képzelődök.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr284566519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása