Sequester

2012.05.31. 12:00

sequeter.jpg   A mai játék történetéről csak annyit írok, hogy a főszereplője egy kis fiú, aki egy álomban barangol és a halott nővére beszél hozzá. Nem akarok spoilerezni, úgy hogy maradjunk ennyiben. Egyébként a Sequester egy mászkálós, ügyességi, logikai kalandjáték. Mindegyik pálya egy 3D-s kockára lett ráhúzva és higgyétek el a készítők ki is használták a formából adódó lehetőségeket. 
   Nekem nagyon tetszett a játék. A zene rendben van, a történet is elfogadható. A játék elején a pályák inkább az ügyességről szólnak, aztán a játék felétől már a logikára kerül egyre nagyobb hangsúly. A játék gyenge pontjai a változatosság és a látványosság, a szellemeken, erőtereken és tüskéken kívül csak a pályák felépítése nehezíti meg az életünket.

Szerintem: (3,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr594555830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása