Happy Dead Friend

2012.04.01. 12:00

happydeadfriend.jpg   A postot had kezdjem azzal, hogy én megértem az élőholtakat, csontvázakat. Gondoljunk csak bele. Eleve már egyszer meghaltak, aztán ugye valamiért feltámadtak, de a kinézetük nem lett túl szalonképes és még az élő emberek is utálják, irtják őket. Ezeket végig gondolva én megértem, hogy egy kis barátságra vágynak. A boldogságukhoz nem kell sok minden, csak hogy megfoghassák társuk kezét. A zombik keze automatikusan meg fogja szomszédos társa kezét, de a csontvázaknak a kezeik fix szöget zárnak be egymással és kattintásra lehet őket elforgatni. További nehezítésként/segítségként különböző speciális mezők is vannak a pályán.
   A játék alapötletét és sztoriját is eredetinek tartom, én még nem találkoztam hasonlóval. A játék zenei és képi megvalósítása is jónak mondható, sőt a pályák nehézségi szintje sem túl könnyű sem túl nehéz.

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr844346444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.04.02. 02:05:40

Na végre, itt az iskolapélda, hogy hogyan kell egy tisztán logikai játékot "eladni" a "gyanútlan" játékosnak: úgy, hogy a játéknak _HANGULATA_ legyen! A grafika, a zene, a hangeffektek teljes harmóniában vannak a remekül kigondolt zombis/csontvázas ötlettel, ami kiválóan rá lett húzva a logikai tartalomra.

Csak azért nem 5 pont, mert nincs benne rakétavető, meg pucérnő. :D
süti beállítások módosítása