Ambush

2012.03.05. 12:00

Ambush.jpg   Tudom, hogy nem rég volt egy "towerdefense" játék a blogon, de mára nem igazán találtam ennél jobbat. Az Ambush a világháború időszakában játszódik. Tulajdonképpen gerilla támadásokat kell vezetnünk. Lepakoljuk az embereinket és amikor úgy gondoljuk, hogy az ellenség jó helyen van kiadjuk  a tűzparancsot. Amíg nem kezdünk el lövöldözni, addig az ellenségeink sem vesznek észre minket.
   Van egy-két olyan ötlet a játékban, amiket máshol nem igazán találunk meg. Elsőnek mindjárt megemlíteném, hogy mivel a tornyaink emberek, meg is halhatnak. Vagy például a rejtőzködés miatt nem rakhatjuk egymás mellé az egységeinket. Van egy pár bónusz pálya is a játékban. Ezeken a pályákon más feladataink vannak, mint a sima pályákon. Negatívumként a kevés és könnyű fejlesztési lehetőségeket említeném.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr644286068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.03.06. 23:32:20

Az ötletek nagyon jók, tetszenek, de a játék ettől még nagyon lapos lett. A legnagyobb hibája (6 pálya végigjátszása után), hogy ha egyszer "beszorulsz", vagyis egy hullám végén az összes egységed elpusztul, akkor a következő hullámra annyi "pénzt" ad, hogy pontosan 1db rifle man-t és 1db géppisztolyost vehetsz. (Meg néha légicsapást.) Ez kb. nulla mozgástér ilyenkor, semmit nem lehet taktikázni, ráadásul a következő hullám is borítékolhatóan ugyanilyen lesz. Vicces, de még ilyenkor is meglesz a pálya; és az az érzés marad az emberben, hogy a gép hagyta nyerni.

pfpf 2012.03.07. 11:19:03

@vince05: A másik, ami nekem is feltűnt, hogy a repülőgép mindig akkor dobott le pénzt, amikor éppen elkezdett az ellenség szorongatni
süti beállítások módosítása