Crumpled

2012.02.18. 12:00

crumpled.jpg   A mai játék újra egy mászkálós kalandjáték. A feladat ugyanaz, mint a műfaj többi játékában el kell jutnunk A-ból B-be. Bár a feladatot sok játék feldolgozta, a Crumpled mégis tud valami újszerűt, kevésbé elcsépelt megvalósítást mutatni. Nem csak egy parkourozó pálcika emberkével, hanem egy tanuló zselével is végig kell menni a pályán. A zselé olyan alakzatokat tud megtanulni, amik az adott pályán segítik emberkén tovább haladását.
   A Crumpled már egy kicsit régebbi játék, de csak mostanra javították a nagyobb irányítási hibákat. Sajnos a játéknak még mindig az irányítás a gyengéje, de már nem a technikai része, hanem az összetettsége. Van úgy hogy az embernek el kell rugaszkodnia (2 billentyű), ezzel egyidejűleg még nyomva kell tartani az egeret. Miközben ugrunk időlassítás (space), közben fel kell engedni az egeret és váltani kell egy másik alakzatra (c billentyű). Kb. a jó pozícióba kell vinni az egeret és újra nyomva tartani, mindezt azért, hogy jó helyre landoljon az emberke. Még az a szerencsénk, hogy ezért csak plusz pont jár.

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr584114164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása