Hands of War

2012.01.19. 12:00

hands.JPG_754x557

            A Hands of War természetessen nem ér a Kingdom Rush nyomába, de egy hajszállal jobb lett a Long Way-nél. A játék jellemzését had kezdjem egy gasztronómiai hasonlattal: Nálunk van a kókuszgolyónak egy olyan elkészítési módja, amit általában ünnepekkor készítenek. Na szóval a kész sütik (sok fajtáét) szélét levágják és mindenki a saját ízlése szerint ízesíti kakaóval, lekvárral, rummal, stb. Amikor kész vannak, akkor összegyúrják az egészet, hogy egy masszává álljon össze. A lényeg, hogy szerintem a végeredmény nagyon finom.
A mai játék is valahogy így van. Fogtak más játékokból egy pár dolgot, ezekhez hozzáadták a saját ötleteiket és végeredményként egy elég jó játékot kaptak.
A játék elején kiválaszthatjuk, hogy a hősünk melyik kasztba tartozzon (harcos, íjász, varázsló). Ha íjászt vagy varázslót választunk, akkor csak egy ingyen "tornyot" kapunk. De a harcost csak az útra helyezhetjük, és ő karddal vív meg az ellenséggel. Természetesen rengeteg mindent fejleszthetünk és idővel egyre több fajta tornyot, embert is vehetünk.
Szerintem: 10/7,5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr923544937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása