Ami kimaradt #1

2012.01.09. 12:00

kimaradt_0.jpg_256x256

A mai nappal szeretnék egy új, nem állandó rovatot elindítani. Akár a nevéből is kitalálhattátok, hogy olyan játékok fognak ezekben a bejegyzésekben szerepelni, amik nem ütötték meg az általam támasztott elvárásokat vagy csak nem tetszettek. A listába kerülésnek egyetlen alapfeltétele, hogy a játéknak működnie kell, de pl. lehet, hogy az irányítás, grafika, történet, stb. kívánnivalót hagy maga után.
Party Room
Scarlet Stranger
Knight Age. Christmas
Star Lost

Gunball: Emperorsrevenge

Wiliam and Sly 2

Szerző: pfpf

2 komment

Címkék: kimaradt

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr613516120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.01.10. 00:17:58

Jó a blog, jó pár hete figyelem már, csak így tovább!
Viszont ezt a rovatot nem értem. Minek a béna játékokat kiposztolni? Van belőle ezer. Egy ilyen blog pont a jó játékok kiemelésére lenne jó. Szerintem. Bár Tied a blog, azt csinálsz, amit akarsz. Ha esetleg mindegyikhez lenne indoklás, hogy ez tök jó lenne, de azzal elszúrta a készítő, hogy ...
A Wiliam and Sly 2 meg nem értem, hogy keveredett ide. Sokat nem játszottam vele, de soha nem láttam még ennyire kidolgozott flash játék grafikát, animációt! Meg az irányíthatóság. Rendkívül precíz, pontos. Szerintem új mércét állít fel a jövő flash játékaihoz. Meg mintha valami sztorija is lenne. Miért került ide?

pfpf 2012.01.10. 12:38:50

Köszönöm a biztatást. Sajnos a véletlenek összjátéka miatt tegnap önálló bejegyzés lett, de ezt a jövőben nem így tervezem. Tehát lesz egy játék és mellette ezt a listát is közzé teszem. Amikor kigondoltam két dolog vezérelt. Az első, hogy ízlésben ugye eltérőek vagyunk. A második, hogy egy ilyen listával rosszat nem csinálhatok, akit érdekel az rákattint, akit nem az nem. Mondom az én hibám, hogy tegnap mindenki rá volt "kényszerítve" erre.
Wiliam and Sly 2 talán megérdemelt volna egy külön posztot, mert biztos, hogy voltak nála sokkal rosszabb játékok is a blogon, ez igaz. Kétszer is el kezdtem vele játszani és lehet nem voltam elég kitartó, de én nagyon untam. A térkép minden szegletét be kell járni gyakran a semmiért. Plusz minden falnak neki kell rohanni, mert lehetnek titkos barlangok...
De igazad van tényleg szépen kidolgozott, jól összerakott játék.
Mivel ritkán kommentelek, ezért had mondjam el, hogy köszönöm a kitartást, segítséget. Megpróbálok folyamatosan fejlődni, fejleszteni, még ha ez néha nem is látszik. Mindenkinek további jó szórakozást és játékot kívánok!
süti beállítások módosítása