Overhaul

2012.07.18. 12:00

Overhaul.jpg   A kicsit gyengébb játékok után ma egy szuper játékot ajánlok nektek. Jó, talán a szuper jelző egy kicsit túlzó, de az a lényeg, hogy az Overhaul egy jó játék. A története szokványosnak mondható. Az űrhajónkat találat érte, ezért le kellett szállni egy ismeretlen bolygóra, ahol nyersanyag bányászása közben ellenségbe ütköztünk. A bányászás ideje alatt meg kell védenünk a gépet. A védelemhez kis, négyzet alakú blokkok "hullanak" az égből véletlenszerűen, de irányíthatóan. Három, azonos blokkot "összekapcsolva" kapunk egy aktívat. Három aktívat "összekapcsolva" kapunk egy második szintű dobozt és így tovább. A részfeladatok teljesítésért csillagokat kapunk, amiket fejlesztésre használhatunk fel.
   A zene és a látvány szerintem rendben van, bár az ellenség lehetne feltűnőbb és a játék képernyő is lehetne nagyobb. Ami annyira nem tetszik a játékban, hogy az ötödik pályától illetve később a 8-tól hirtelen nehezebbé válik, de az az igazság, hogy egy kis ésszerűsítés, átszervezés nekem mindig segített.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr324661551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása