Llama in Your Face

2012.07.12. 12:30

llamainyourface.jpg   A Run Right után ma újra egy kicsit bolondosabb játék jön. Llama in Your Face egy lámáról szól, aki egy trambulinon ugrál és minden arra jövő embert, zombit, szellemet le kell köpnie, mert ha nem akkor berepülnek (egy vagy több lufin) a ketrecébe. Ez nem azért baj, mert irigy a láma és nem akarja, hogy mások is ugráljanak, hanem  az érintkezéstől fogy az élete. Néha a nagyobb támadási hullámok előtt jön egy helikopter, ami számunkra hoz mindenféle segítő csomagot. Az emberek leköpéséért pénzt is kapunk, amiből fejleszthetjük tulajdonságainkat, köpésünk tulajdonságait, vehetünk segéd köpőfegyvereket, elsősegélycsomagot stb.
   Azt hiszem nem sok kommentárt kell a játékhoz fűznöm, mert pont azt kapjuk, amire a cím és a történet alapján gondolunk: 10-20 perces, mosolyogtató, felejthető játékot. Azt azért még megemlíteném, hogy egy idő után nem is olyan könnyű visszatartani a "látogatókat".

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr804624013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása