Run Right

2012.07.10. 12:30

runright.jpg   Kinek örömére, kinek bánatára ma vissza (kell) térünk az akció játékokhoz. A Run Right egy kicsit őrült játék. Jó, ez elég sok internetes játékról elmondható, de erre most különösen igaz az őrült jelző. Az "őrület" már a történetnél kezdődik: Éppen az apokalipszis (meteoreső) pillanatakor kapcsolódunk be. Csak egy rózsaszín, kalapos, fegyveres, jetpackes dinoszaurusz nem szaladgál fejetlenül, a halált várva. Ő felpattan a biciklijére és elindul, hogy átszelje Amerikát és eljusson San Fransiscoból New Yorkba. Utazása során le kell lőnie az embereket, hogy a belőlük kiesett pénzből fejleszteni tudja felszerelését.
   A  vidám, világos színekkel és a gyerekes stílusú, de igényes környezet ábrázolásával a grafika sem üt el a játék bolondos hangulatától. A zenét viszont nem tudom hova tenni, még egy komolyabb akció/háborús filmben, játékban is meg állná a helyét, ha eleve nem egy filmből, játékból kölcsönözték. Talán ezel akartak kontrasztot teremteni a készítők. Nem tudom.
   A játékot röpke kis időtöltésnek, pihenésnek ajánlom, először is mert maga a játék sem túl hosszú, másodszor pedig azért, mert nem túl tartalmas, változatos játék.

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr974639616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása