Stardrops

2012.08.08. 14:30

stardrops.jpg   A Stardrops egyszerű játék, mégis ha valaki vevő rá, akkor viszonylag sok időt fog eltölteni vele. A játék alaptörténete szerint a főszereplő kisfiúnak elszakad a kedvenc plüss mackója és elhatározza, hogy vesz egy másikat, még ha az egész Földet is kell bejárnia. Sőt, ha kell még a csillagokat is lehozza az égről. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy körbe-körbe sétálunk a Földön és gyémántokat, csillagokat gyűjtünk, hogy összejöjjön a 2500-as vétel ára a macinak. Természetesen a gyűjtött gyémántokat előbb fejlesztésekre is elkölthetjük.
   Azt kell mondanom, hogy nagyon aranyos játék, aranyos zenével, grafikával és számomra érthetetlen hangeffektekkel. Most komolyan a Super Marioból kellett hangeffekteket kölcsönözni?

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr124699241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása