Dibbles 3 - Desert Despair

2012.07.19. 12:00

dibbles3dessertdespair.jpg   A dibblesek visszatértek. A helyszín most már a fáraók és piramisok világa, de a feladat maradt ugyanaz: Az alattvalóknak, akár életük feláldozásával is, segíteniük kell, hogy a fáraó az egyik piramisból átmehessen a másikba. Ahogy a korábbi részekben, úgy ebben is köveket rakhatunk le az útra, amik hatására a dibblesek átváltoznak fúróvá, lépcsővé, kötéllé, csúszós, ragadós masszává stb. stb.
   A készítők újra rajzolták a környezetet, átszínezték a dibbleseket és új zenéket válogattak/csináltak, ezeken kívül minden ugyanaz maradt. Persze hozzá tartozik az igazsághoz, hogy már a korábbi részben is rengeteg különböző hatású követ használhattunk fel és nehéz lenne kitalálni olyat, ami még nincs a játékban. Ez kicsit olyan, mint, amikor az ember lát egy jó filmet és a későbbiekben már annak is örülnie kell, ha a folytatások csak tartják a szintet. Hát én örülök, hogy tartja a szintet, mert ez azt jelenti, hogy 44 db  új, nehéz, változatos pálya vár rám/ránk.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr594665846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása