Piglet's Dreams

2012.06.13. 12:00

pigletsdream.jpg   Már az idejét sem tudom, hogy mikor volt a blogon különbségkereső játék, de szerintem nem mostanában. A Piglet's Dreams egy szép, kedves kis játék, amivel bárki játszhat. Érdemes végig játszani, mert a képek/pályák egy kerek történetet adnak. Egyébként semmi extra feladatunk nincsen, csak meg kell keresni a két kép közötti különbségeket, adott időn belül. 3 nehézségi fokozat is van, tehát mindenki kiválaszthatja a neki ideális szintet.
   Nincs mit hozzáfűzni a játékhoz. A képek nagyon hangulatosak. A zene is szép, de azért nyilván lesz olyan, aki majd lenémítja a játékot. A játék (relatív) hibája pont a grafikája. A csillogó, villogó, váltakozó képek a gyengébb netbookoknak és az öregebb számítógépeknek is egy kicsit sok lesz.
  

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr104582625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása