Catch The Bones (Update)

2012.06.12. 15:15

catchthebones.jpg   A Catch The Bones főszereplői kutyák, pontosabban egy hím és egy nőstény kutya. El kell őket juttatni a kutyaházukba, lehetőleg úgy, hogy összeszedjék mind a 3 csontot. Ugye nem tűnik bonyolult feladatnak? Van egy kis "bibi". Nem irányíthatjuk, nem lőhetjük ki, csak felfújhatjuk őket.
   A mai játék eddig, azért nem került fel a blogra, mert a képen látható pályát egyszerűen nem tudom meg csinálni és a végigjátszás videó is csak a 15. pályáig van. Természetesen végigjátszhatatlan játékot nem akarok nektek ajánlani, de most, arra gondoltam, hogy ti ügyesebbek vagytok nálam és lehet, hogy sikerül tovább jutnotok. Ha valakinek sikerülne megcsinálni a 27. pályát, kérem írja meg a megoldást egy hozzászólás formájában. Egyébként a játék rendben van. Szép a grafikája, tűrhető a zenéje, talán csak a pályák lehetnének ötletesebbek, változatosabbak.
   Update: Bátran próbáljátok ki a játékot, a hiba az én készülékemben volt/van. :D
  

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr454575097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila1 (törölt) 2012.06.12. 19:40:36

"a képen látható pályát egyszerűen nem tudom meg csinálni "

a ventilátor mozgatható, az lefújja a kutyát. Ennyi az egész. Mi a probléma?

pfpf 2012.06.13. 09:02:40

@attila1: Annyi még a probléma, hogy h.lye vagyok, de neked köszönöm a gyors megoldást.
süti beállítások módosítása