The Dead Pirate's Chest

2012.06.04. 12:00

deadpirateschest.jpg   Elnézést kérek mindenkitől, hogy csak utólag szólok, de a blogom is átállt a nyári időszámításra, ez azt jelenti, hogy szombatonként és vasárnaponként nem lesznek új bejegyzések.

   Na most, hogy a közérdekű információt elmondtam térjünk rá a mai játékra. A The Dead Pirate's Chest egy jó kis nyári hangulatú játék. A játék  címéből (A halott kalóz kincsesládája) és a pályaválasztó menüből, arra következtetek, hogy a "mi" kalózaink egy másik, halott kalóz elrejtett kincsét szeretnék megkaparintani, de előtte szó szerint végig kell verekedniük magukat a szárazföldön. Alapvetően 3 ember van a játékban: van a kis lány, a nagy behemót és a kapitány. A kis lány legyőzi a nagy behemótot, a kapitány legyőzi a kis lányt és behemót legyőzi a kapitányt. A csaták úgy néznek ki, hogy minden pálya fel van osztva 5 sávra és ezeken a sávokon indíthatjuk el mi is az embereinket és az ellenfeleink is. Nem korlátlan mennyiségű ember áll rendelkezésünkre, a létszám maximalizálva van. A csaták végén is kapunk már pénzt, amiből a boltban sok mindent vehetünk, fejleszthetünk.
   A játék nehézségi foka szerintem kellemes, kb a felétől már meg kell küzdeni a győzelemért. Egyébként a játékkal kapcsolatban kicsit olyan érzésem van, hogy elkezdték szépen, kreatívan csinálni a játékot majd a végén összecsapták. Először is a történet nem  rossz, csak az a baj, hogy a felét én találtam ki, legalább leírhatták volna. Az zenével sem az a baj, hogy az alapdallamok rosszak, hanem hogy félpercenként ismétlődnek. Alapvetően a látvány is változatos, de azért mégis egy kis lánnyal, egy behemóttal és kapitánnyal kell megküzdenünk tizenhatszor.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr64559909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila1 (törölt) 2012.06.04. 13:44:26

sokkal jobb játékokat válogatsz, mint a munkakerülő blog. Furcsa, hogy ide nem kommentel senki

pfpf 2012.06.04. 19:16:53

@attila1: Köszönöm a pozitív visszajelzést. Nem érzem annyira nagy bajnak a kommentek hiányát. Szerintem a sok kommentnek több a hátránya, mint az előnye.
süti beállítások módosítása