Paladog

2012.05.12. 12:00

paladog.jpg   Az emberiség elpusztította magát. Az állatoknak megnőtt az intelligenciájuk és átvették az emberek helyét. Amire nem számítottak az állatok, hogy az emberek mindenféle szörny, gonosz teremtmény alakjában fognak föltámadni és most újra uralkodni szeretnének. Az állatok Paladogra bízzák hadseregeik irányítását, hogy legyőzze a gonosz zombi királyt. Alapértelmezett feladatunk az, hogy különböző katonákat küldjünk az ellenséges bázis, barlang lerombolásához, de a készítők más feladatokat is beszúrtak kb. minden harmadik pályára, hogy az egyhangúságot megtörjék
   Ha jól számoltam, akkor 126 pálya található a játékban, ebből következik, hogy a készítők nem félórás, de még csak nem is egynapos játéknak szánták. Viszont nem tudom ki fog többet játszani vele 2-3 óránál. Elméletben ugye minden harmadik pályán más feladatunk van, de gyakorlatban minden pályán ugyanazt kell csinálnunk. Persze lehet, hogy azért ilyen negatívak a meglátásaim, mert normál szinten az első 12 pálya sokáig tartott és bazi unalmas is volt. Azonban mindezek ellenére nem érdemes nehezebb szinten elkezdeni a játékot, mert nehezedik és nehezedik a későbbiekben, de a szintet nem tudjuk majd állítani.

Szerintem: (2,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr514503226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása