Disaster Will Strike

2012.05.06. 12:00

disaster.jpg   A mai ügyességi játékban a pályákon található építmények ledöntésével kell a gonosz tojásokat összetörni. A Disaster Will Strike nem újítja meg ezt a játékkategóriát, de mégis egy kicsit kilóg (pozitív irányba) belőle. A legtöbb hasonló játékban valamiből kilőtt lövedékkel kell lerombolnunk az épületeket és megölnünk az ellenségeinket, de ma természeti csapásokkal kell ugyanezeket a feladatokat elvégeznünk.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr344490632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.05.06. 17:27:05

Csak kinézetében (na meg a fizikájában) hasonlít a szokványos lövöldözős-rombolós játékokra. Ezek a természeti csapások teljesen máshogy működnek, egészen más a játékélmény, és egészen más logikát is igényel. Ez különlegessé, egyedivé teszi a műfajában.
Nekem furcsa volt benne, hogy ránézésre, puszta logikával nem lehet megcsinálni elsőre a pályák jó részét, mert nem lehet előre felmérni, hogy egy csapásnak mi lesz a hatása. Tehát jellemzően többször kell próbálkozni.
süti beállítások módosítása