Glow Web

2012.05.02. 12:00

blowweb.jpg   A Glow Webben gráfokhoz hasonlító hálók játsszák a főszerepet. A csúcsokat (koncentrikus kék körök) úgy kell a pályán pakolgatnunk, hogy az élek (kék vonalak) érintsék az összes szürke-kék pontot, de a piros kerekeket ne.
   Az biztos, hogy ebben a játékban nincs körítés a "száraz" logikai játékhoz, de én úgy gondolom, hogy az ilyen játékoknál tehet az ember engedményeket. Ebben a konkrét játékban a történet helyett például 50 igényes és jól szerkesztett pályát kapunk.

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr724482020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.05.03. 00:45:33

Teljesen jó logikai játék. Nem nehéz, addiktív. Engem lekötött egy jó fél órára (nem toltam végig :) ), és elégedetten álltam fel mellőle.

Akinek elsőre felugrik egy Kongás / FaceBook-os regisztráló ablak, az ne essen kétségbe, lépjen ki belőle, és kattintson újra. Engem másodjára simán beengedett reg nélkül.
süti beállítások módosítása