jennifer2.jpg   Nem tudom, hogy hány nő, lány olvasóm van, de legyenek akármennyire is kevesen, azt hiszem megérdemelnek 3-4 havonta egy (főleg) nekik szóló játékot. Azt hiszem a Jennifer Rose: Babysitter in Love 2-nél nem találhattam volna csajosabb játékot. Egy házi bölcsődét/óvodát üzemeltet a főhősnő és miközben a gyerekekre vigyáz a barátjával flörtöl. A fejlesztések választéka szegényes, szinte csak a már meglévő játékokat fejleszthetjük tovább.
   Igazából egy time manager játékról beszélünk, amit nyakon öntöttek "rózsaszínű festékkel". Egyébként ez a "rózsaszínű festék" menti meg a játékot a tökéletesen szürkeségtől :D, átlagostól. Azt hiszem, hogy ha ez a  játék, ugyanilyen "felszereltséggel" a kaszinók világában játszódna, akkor nem került volna fel a blogra.

Szerintem: (0/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr64477057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása