GTO Drift

2012.04.04. 12:00

GTOdrift.jpg   Amikor olvastam, hogy a GTO Drift egy autósjáték, amiben az autót egérrel kell irányítani, akkor egy kicsit megijedtem. Kiderült, hogy (nagyjából) alaptalanul féltem a játéktól, mert az autós téma csak jó környezetet biztosít, egy alapvetően könnyed, szórakoztató ügyességi játéknak. Nem harcolunk semmi és senki ellen. Nincsenek ellenfelek, az óra sem visszafele számol és nem kell feltétlenül a csillagokat sem összegyűjtenünk. Persze jár bónusz azért, ha minél előbb végig érünk a pályán és ha minél több csillagot összegyűjtünk. Minden ellenére sem mondanám azt, hogy "súlytalan" lenne a játék. Kétségtelen, hogy lehetne nehezebb dolgunk is, de ma örültem, hogy nem kellet vért izzadnom a sikerért. 

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr274360947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.04.04. 22:14:54

Én ezt nem bírom irányítani! Közel tartom a mágnest a kocsihoz, óvatosan húzom, mégis arasznyikat farol, az első kanyar bejáratáig jutok (kb. 5s játékidő). 3x próbáltam, ugyanaz. Elég volt!
És hogy az első falkocc gémóver?!?!?!?
Vicc! :(
Ez most 0 pont, mert felbosszantott, akármennyire is rendben volt a zene, meg a grafika.
süti beállítások módosítása