Crused Treasure

2012.03.21. 12:00

crusedtreasure.jpg   A mai játékban a rossz oldalán állunk és meg kell védenünk az elátkozott kincset a jó emberektől. Orcokkal, élőholtakkal és démonokkal kell szembeszállnunk az emberekkel. A towerdefense játékok minden kötelező eleme megtalálható a játékban.
    Többek között fejlesztések is vannak a játékban, de csak elég lineárisan lehet fejleszteni. A játék feltételezhetően a Long Way alapjaira épült. de sajnos minden eredeti és jó ötletet kihagytak a Crused Treasure-ból. Az is eszembe jutott, hogy talán ez a játék időrendben előbb keletkezett és csak a miniclip.com-on friss játék. Nem tudom, de ha ez egy új játék, akkor inkább adtak volna ki egy pálya csomagot a L. W-hez. A játék nagy erősségei a tornyok sokféle fejleszthetősége és a sokszínű ellenséges egységek.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr184327997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.03.21. 22:52:16

Hupsz, ez egy kb. 2 éves játék, vagy annak a Level Pack változata (az is kb. 1 éves). A Miniclip-es változat nekem nem indul el, kéri a Flash plugin-t, ami persze fent van, a legújabb, és a kongás változatok simán elindulnak:
www.kongregate.com/games/IriySoft/cursed-treasure-dont-touch-my-gems
www.kongregate.com/games/IriySoft/cursed-treasure-level-pack

Mindamellett nekem bejöttek akkoriban - kedvelem a TD műfajt.
süti beállítások módosítása