IonDrift Epsilon

2012.03.11. 12:00

IonDrift.jpg   Bárcsak az összes (internetes) autós játék, akár csak fele olyan jó lenne, mint az IonDrift Epsilon. Ez egy jövőbeli autóverseny. Kétszer kell végig mennünk a pályákon. Először bele kell férnünk az időkeretbe. Második alkalommal pedig le kell győznünk az ellenfelünket.
   A mai játék olyan mint a nagyi sütije, csak azért nem tökéletes, mert kevés van belőle. Az az, ez nem teljesen igaz, mert az "Eye Candy" borzalom, de egy jobb klikk után kikapcsolható. A zene és a kinézet is szuper és ami még ezeknél is fontosabb, hogy az irányítása is jó. A könnyű, közepes, nehéz nehézségi szintek megfeleltethetőek a 3 pályának. Nekem nagyon tetszett a játék. Annyit megjegyeznék, hogy a 3. pályán inkább mindenki kerülje a gyorsító sávokat.

Szerintem: (4/5)
Szerintetek: (2,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr264300854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása