Swindler

2012.03.09. 12:00

swindler.jpg   Épp itt volt az ideje egy Nitrome játéknak. Az tény, hogy mindig is egy kicsit elvont szereplői voltak és vannak a játékaiknak, de hogy tulajdonképpen egy takonnyal "orr által termelődő nyúlós váladékkal" kelljen végig menni a pályán, még nekem is egy kicsit... meglepő. Lényegében ez a "kis fickó" egy betörő. Ahhoz, hogy elérje a kincset, fogja a fején lévő csápot, ráhurkolja egy lécre és Tom Cruise módjára leereszkedik érte. A baj csak ott van, hogy a pályák nem kémény egyszerűségűek, ezért a kurzor billentyűkkel el kell forgatnunk a pályákat, hogy a gravitáció jó irányba hasson.
   Azt hiszem mindenki elismerheti, hogy az ötlet egész eredeti és ötletes. A Swindler mind a minőség, mind a nehézség tekintetében igazi Nitrome minőség. Nem is szaporítanám tovább a szót. Mindenkinek jó étvágyat! 

Szerintem: (2/5)
Szerintetek: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr464296149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.03.09. 23:57:05

Nagyon jó ötlet, egyszerű, de tetszetős grafika, a hangulat is rendben van. Számomra viszont túl nehéz.
süti beállítások módosítása