Suspense

2012.02.17. 12:00

suspen.jpg   A mai játék nehézségét gyenge közepesnek mondanám, néhány "szemétparaszt" momentummal megtűzdelve. A Suspenseben az a feladatunk, hogy az akadályokkal teli pályán összeszedjük a kulcsokat és elérjük a kis bodét, majd a jelenet végét. A baj ott kezdődik, hogy általában, az akadályokat, csak 3 idősík között ugrálva tudjuk kikerülni.
   A játékot elsősorban az alapötlete és nem a technikai megvalósítása miatt osztom meg veletek. A zene úgy ahogy  elmegy, de a grafika és az animációk is hagynak kívánni valót maguk után. A másik dolog ami még lenyomja a pontszámot az az, hogy csak 7 db jelenet van, már pedig egy ilyen játéknak szinte kötelező a 10-15 db feletti pálya, jelenet. Ha a második részben javítják a hibákat, egy kafa kis játékot kapunk majd.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr714113728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása