Hambo 2

2012.02.11. 12:00

hambo2.jpg   A Hambo 2-höz hasonló játék már volt a héten (Ninja Bears). Azért Hambo a játék neve, mert az első részben valóban voltak Rambos utalások, de a Hambo 2-ben már egy nyomozóval vagyunk, aki eltökélte, hogy elkapja Pig Caponet. Komoly bűnszövetkezethez komoly fegyver arzenál dukál. Összesen 9 fajta fegyverrel és 36(+) pályán irthatjuk a gengsztereket.
   Tulajdonképpen az egész játék egyben van a zenétől a grafikáig. De a játék nehézségére talán a közepes jelző illene igazán. Nekem nem a pályák elméleti megoldásai okoztak nehézséget, hanem a gyakorlati kivitelezések, de maximum 2-3 újraindításból az összes pályát meg tudtam csinálni. Majd elfelejtettem azért van a 36 mögött egy "+" jel, mert a játékban lehetőség van saját pályák gyártására is és játszhatunk más játékosok által gyártott pályákon is.
Szerintem: 10/7,5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr154083314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása