Ninja Bear

2012.02.09. 12:00

ninjabears_1.jpg  A mai játékban el kell pusztítanunk a pályán található ellenségeket. A két ninja medvének 6 fajta fegyver áll rendelkezésére ehhez a feladathoz. Fontos információ, hogy nem közösek a fegyverek, tehát pl. az egyiknek is van 2 dobócsillagja és a másiknak is.
  A megvalósítása (grafika, zene stb.) tetszik, de sajnos az "alapjátékot" nem sok ötlettel, részlettel frissítették fel. Ha most elkezdenék kutakodni az interneten valószínűleg minimum 50 hasonló játékot találnék, csak esetleg nem medvék, hanem ágyúk lennének a főszereplők, tudom, hogy ez minden játékkal így van. Ami igazán probléma az az, hogy a pályák még a játék felénél is nagyon könnyűek. Az elején nagyon ígéretesnek tűnt a játék, de sajnos csak ígéret maradt. Talán majd egy 2. részben...
Szerintem: 10/6,5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr44077711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása