Proke

2012.02.08. 12:00

proke.jpg    A Proke lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, mert ez egy angol szó játék. Az a feladatunk, hogy 3 betű segítségével angol szavakat alkossunk. Segítségképpen kétszer három betű is rendelkezésünkre áll, de vagy az első csoporttal kell kezdődnie vagy a másodikkal végződnie. Ha egyikkel sem tudunk szót alkotni, akkor kis idő után lehetőségünk van az esc-pel lecserélni a betűket. A játék időre és magasságra megy.
   Nem egy nagy játék, de egy 5-10 perces kikapcsolódásra teljesen megfelel. A másik nagy előnye, ha valaki órán lebukik vele, akkor mondhatja, hogy ő csak az angolt gyakorolta. :D
Szerintem: 10/5

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr454071699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vince05 2012.02.08. 16:59:20

Ez majdnem egy jó játék lett. Amíg futja az időből, addig szórakoztató, leköti az embert. Az a gond vele, hogy szerényebb angol tudással nagyon hamar véget ér, és utána nulláról kell kezdeni, nincs meg a sikerélmény, az ember pár próbálkozás után otthagyja.
A nyelvet jól beszélők biztosan sokáig eljátszanak vele, az angol anyanyelvűek meg talán nem is értik, mi benne a kihívás.
Valami hiányzik még belőle: lehet, hogy csak egy nehézségi szint választás az elején. Vagy valami nagyon rugalmas nehezítő algoritmus, ami alkalmazkodik a játékoshoz.
süti beállítások módosítása