Turbo Golf

2012.07.27. 12:00

turbogolf.jpg   Akár a nevéből is kitalálhattátok, hogy mára egy golfos játékot hoztam nektek. A pályán, rajtunk kívül még 3 játékos van, ők az ellenfeleink és náluk kell jobbnak lennünk. Minden lyuk végén a gép felállít egy rangsort, a gyorsaság és az ütések száma alapján. Az első 4 pontot kap, a második már csak 3-at és így tovább. A kapott pontok összeadódnak és végül az nyer, akinek a bajnokság végén több pontja van. Versenyzés közben pénzt is nyerhetünk, amiből fejleszthetjük felszerelésünket, ruhánkat és legális "csalásokat" is vehetünk.
   Nekem tetszett a játék pörgős és izgalmas volt. A zenéje, grafikája is szép. Egyedül csak néhány hangeffekttel nem tudtam mit kezdeni (füvön kopog a labda?).
 

Szerintem: (3/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr504681483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása