Cover Orange Players Pack 3

2012.06.26. 12:30

coverorangepp3.jpg   A Cover Orange játékokban az a feladatunk, hogy a gyümölcsöket megvédjük a halálos esőtől. A védelemhez felhasználhatunk kerekeket, ládákat, háromszögeket, bombákat stb.
   A mai játék készítői már a sokadik bőrt húzzák le a Cover Orange-ról. Valamikor régen a második részhez készítettek egy pályaszerkesztő programot, amiben bárki csinálhat pályákat és bárki be is küldheti azokat. A beküldött pályákból a készítők már a 3. játékot rakták össze, ez lényegében azt jelenti, hogy 4 játék óta csak a pályák újak, szinte minden más ugyanaz és az utolsó 3 részben a játékosok végezték az érdemi munkát. Arról még nem is beszéltem, hogy már az első két rész között is csak a felfrissített grafika volt a különbség. Persze, ha ezeket elfelejtjük, akkor egy egyszerű, jó, helyenként nehéz játékot kapunk, amivel mindenki szívesen fog játszani. Én nem tudtam elfelejteni, mert ez egy kicsit olyan, mintha egy jó zenekarnak lenne két rendes és 3 best of albuma.

A linkek:
1) Cover Orange

2) Cover Orange 2
(Cover Orange Editor)

3) Cover Orange 2 Players Pack

4) Cover Orange 2 Players Pack 2

5) Cover Orange 2 Players Pack 3

Szerintem: (1/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr684611611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása