Firebug 2

2012.05.25. 12:00

firebug.jpg   A Firebugban az a feladatunk, hogy a pálya adott pontjáról eljussunk az "END" tábláig egy lángoló bogárral. Az az érdekessége a játéknak, hogy a pályák fémkockákból és fakockákból épülnek fel. Ha a bogár hozzáér a fakockákhoz, akkor azok először meggyulladnak és később leesnek a vízbe. A pályákon lehetőségünk van babokat gyűjteni, ha az adott pályán az összeset összegyűjtöttük, akkor kapunk egy aranybabot. Az aranybabokért pedig skineket vehetünk a menüben. Vannak még a pályákon mindenféle lények, akiknek nincs egyértelmű szerepük. Néha a segítségünkre vannak, néha nem.
   Bevallom, hogy én csak most, a második rész miatt találkoztam a Firebug játékokkal. Talán csak a kedvem miatt, de engem nem fogott meg a játék. Hiába kapta meg a Firebug 2 a kettes számot inkább csak egy level pack az első Firbughoz. A készítők semmit nem változtattak csak a zenét. Mivel nem változtattak semmit, az elsőben és most a másodikban is eléggé nehézkes az ugrás. Ez azért nagy baj, mert nagy szerepe van a játékban, és sokszor emiatt 3-4-szer is újra kellett indítani egy pályát.

A poszt végén szeretném bejelenteni, hogy a blog 3 napos szünetet tart, tehát új bejegyzés csak kedden lesz.

Szerintem: (1,5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmn.blog.hu/api/trackback/id/tr884544247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása